VAN / MURADİYE - Cumhuriyet İlkokulu

MURAT ÇINAR - Okul Müdürü

Evli ve 4 çocuk babası  İlkokul ve Ortaokul öğrenimini  Muradiye Atatürk İlköğretim Okulunda tamamladı.   Ortaöğrenimini Muradiye Çok Programlı Lisesinde devam etti, 11/06/2007 Lisans Atatürk Üniversitesi-Eğitim Fakültesi Ağrı Sınıf Öğretmenliği mezunu. 2007 yılında Muradiye Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Sınıf Öğretmeni olarak  atandı.  2010 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 yılında Kandahar Ortaokulu Müdürü olarak görevlendirildikten sonra 2015 yılında Yumaklı İlkokulu/Ortaokulu Müdürü olarak atandı. 2020 yılında halen görev yapmakta olduğu  Muradiye Cumhuriyet İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı.

Kalkınma Bakanlığı SODES Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2014-2018 Proje yürütücüsü görevi ve 2 adet proje icrası bulunmaktadır.